My Stick Family from WiddlyTinks.com

Magamról

Saját fotó
Ismerőseim blog-lázban égnek és sikerült megfertőzniük engem is! Nem ígérek semmit, mert 3 gyermek mellett bőven akad elfoglaltságom de igyekszem életünk történéseit lejegyezni!

Gyerekeim

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers

Ünnepek

Easter countdown banner

2009. március 28., szombat

Betegség, megint!

Újra a betegségekről!
Jöhetne már a jó idő, mert elegem van a bacikból, vírusokból a rosszkedvből meg a hidegből!!!!!!
Legyen már nyár!!!!!! Na jó jöhet előbb egy kis tavasz is........ :-)!
Szóval, folyamatosan betegek vagyunk. Taknyos mindenki, de szegény Míra nem tud meggyógyulni. Hetek óta orvoshoz járunk meg a patikába......
Ééésss a legfincsibb: retteghetek, hogy Míra bárányhimlős is lesz! 1000 év után találkoztunk unokatesóékkal akiknél 2 napra rá megjelent a bárányhimlő!!! Gondosan körbejártam a kérdést kikérve több orvos tanácsát és a következőre jutottam: jobb ha most megússzuk, ráérünk még elkapni!
Az oltást nem javasolják, illetve nem nyújt 100%-os védelmet. A legjobban a kiütések kijövetele előtt 1-2nappal fertőz és 14-21napig lappang. Mi most a 15.napnál tartunk.....(ezért nem járunk fórumos talikra majd ha elmúlik a "veszély")

Maya és Milán ebben a hónapban összesen 3 napot volt oviban. Jó velük lenni, de azért jó az a kis nyugalom amikor oviban vannak. (itthon nem tudom őket lekötni, állandóan veszekednek, piszkálódnak és egyáltalán nem fáradnak le!!!) Szerencsére láz nincsen de folyik az orruk és köhögnek. Én így nem viszem őket a többi gyerek közé, egyrészről nehogy tovább adják másrészről, nehogy kapjanak még mellé valami újabb betegséget!!!!! Mert sajnos van olyan szülő aki beviszi betegen is a gyerekét......!!!!!!!!! (múltkor mesélték a gyerekek, hogy "xy" ebéd közben az asztalra hányt! Tök szuper! -gondoltam magamban. Erre másnap "xy" ugyan úgy jött oviba mintha misem történt volna.... Ezek után már tudom miért betegek az én gyerekeim is! Ráadásként 2nappal később meg sem lepődök amikor a csoportba belépve, ...gyereket látom ahogy folyik az orrából a trutyi, majd hallom ahogy majdnem megfullad a köhögéstől........)

1 megjegyzés:

Anita írta...

Szegény gyerkők :(
Jobbulást, kitartást, várjuk együtt a jó időt!