My Stick Family from WiddlyTinks.com

Magamról

Saját fotó
Ismerőseim blog-lázban égnek és sikerült megfertőzniük engem is! Nem ígérek semmit, mert 3 gyermek mellett bőven akad elfoglaltságom de igyekszem életünk történéseit lejegyezni!

Gyerekeim

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers

Ünnepek

Easter countdown banner

2010. január 20., szerda

19.

Ma 19 hónapos Míra. A hófordulónkat az I.Gyerek Klinikán töltjük, a bal lába talpától a combjáig a csípőjével egyben van begipszelve. Súlya 9255g, gipszel együtt :-) de január 11-én 8425g volt még gipsz nélkül. (sokat fogyott) 78cm hosszú. Már 16foga van, mert 4-vel növeszti. Napjait jelenleg ágyban tölti, Tv-zik, rajzol, kirakózik. (ha haza megyünk pénteken azért változatosabb lesz az élet!) Mindent ért amit mondunk neki és megérteti magát de viszont keveset "beszél".? Mondjuk kinek mi a kevés illetve a sok? Nekem elég, nem aggódom. Biztos számít amin most keresztül megy de igyekszünk minden figyelmünket ráirányítani.
Szavak amiket használ: baba; mama; inni; hama; oda; anya; apa; szisza=cica; vava= rongya,cumija, kutya illetve állatokra; pampa=pampalini; neee=nem; ide; néni; váá=kaki-pisi van a pelusban;
Most, hogy beteg vissza szokott a hisztire és az ágyunkban alvásra. Itt a kórházban erre lehetőség nincs kénytelen elfogadni a kiságyat. Úgyhogy arra jutottam ha otthon leszünk akkor is betartom és nem engedek (gyengülök el) egy kis hisztinek!!!!!
Alapjában egy vidám kislány aki imádja a zenét táncol, (ha zenét hall rögtön "táncol" még így az ágyban is) halandzsázva énekel. Kirakóban (=agy játékokban) nagyon ügyes. Érti a viccet!!!! Nagyokat nevet tréfa közben.Ha fényképezzük produkálja magát, olyankor felhúzza a nóziját és vigyorog!!!!!

Nincsenek megjegyzések: