My Stick Family from WiddlyTinks.com

Magamról

Saját fotó
Ismerőseim blog-lázban égnek és sikerült megfertőzniük engem is! Nem ígérek semmit, mert 3 gyermek mellett bőven akad elfoglaltságom de igyekszem életünk történéseit lejegyezni!

Gyerekeim

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers

Ünnepek

Easter countdown banner

2010. január 13., szerda

Míra.....

Jelenleg az Intenzív osztályon van megfigyelés alatt. Tegnap megoperálták.

Vasárnap az Immunológus összefoglalta,hogy milyen vizsgálatok történtek eddig és megbeszéltük, hogy megvárjuk az MR eredményét, emeljük a fájdalom csillapító adagját és szerdán beszélünk telefonon.

Hétfő: MR-vizsgálat. Nem volt egy egyszerű nap. Nagyon sokat kellett várni, mert folyton hozott a mentő újabb babákat.A folyosó tele. Ugye tél van, mindenki beöltözve sehol egy fogas + a gyereknek 100ezer dolog (babakocsi, pelenkázó táska, enni-inni való hisz reggel 4kor ehetett utoljára.stb...) Tumultus. A folyosón kérdez ki az altatóorvos mindenkit szintén itt veszik és viszik el a gyereket vizsgálatra és itt a folyosón kapod vissza félkómásan. Ha visszakaptad onnantól még 1,5óra amit ott kell ülni, hogy kitisztúljon és ihasson. Addig meg végighallgatod az összes (borzasztóbbnál borzasztóbb) emberi sorsot! Egy igazi Magyar Egészségügyi Valóság Show!!!! Nagyon felháborító, hogy nem biztosítanak egy helységet ahol normálisan ébredhetne a gyerek.
Eredmény: amikor kihozták Mírát mondták, majd jön az orvos beszélni velünk de hiába vártuk senki nem jött. (illetve jöttek, mert Míra nagyon rosszúl, nyűgösen ébredt és sírt sőt ordított és nem tudtuk megnyugtatni. Ez az altató utóhatása van aki így viseli. Gondolom zavarta őket a sírás!) Én megelégeltem és bekopogtam, hogy megkérdezzem mi az eredmény. A doktor (ő a fő góré tudása nagyon komoly) csak annyit vágott félválról (túl nagy ember, hogy normálisan elmondja pontosan mit találtak?) oda, hogy baj van keressük meg az orvosunkat.Mondtam jelenleg kűlföldön van. Erre akkor kerítsek egy orvost. Hát köszi! Így is eléggé paráztunk hát még most. Na jó dokinkat felhívtam, elmeséltem mi a helyzet mondta intézkedik. Újabb telefon kellene egy másik vizsgálat de arra ídőpontott kell kérni (de nekünk nincs időnk várni). Kérdezem azt hol csinálják? Radiológiai klinikán. Szuper! Ott van egy ismerősünk. Elintézem, hogy másnap reggel 8kor megcsinálják (egyébként szeptemberben már csak januárra adnak időpontot). Vissza megyünk a gyerek klinikára. Azt mondják ott kell maradni. (tök jó nem úgy készültünk) Végűl megkaptuk az antibiotikumot vénásan és hazajöttünk.Ez azért kellett, mert az MR-gennyes gyulladást mutattott ki ami a csípő ízületi tokjában a csontban illetve a csontvelőben is jelen van nagy mennyiségben!!
Kedd: fél 8 kórház. Vérvétel, antibiotikum vénásan. 8óra, mégsem kell az a vizsgálat helyette RTG lesz. RTG-n is látszik már a csont érintetsége.=> Sebészet, felkell tárni áthelyeznek minket az ortopédiai klinikára. Ortopédiai klinika nem veszí át Mírát így onnan jön át az orvos megoperálni. 2,5óra múlva műtét.
Műtét: össz 1,5órás volt. 24órát az intenzíven kell lennie, mert nagy műtét volt! 10cm vágás van a lábán. A bal lába teljesen és a csípője is bevan gipszelve így fel sem tud ülni. Így lesz 3 hétig, utánna hosszú rehabilitáció következik!!! Telefonáltam, éjfélig sírt Anya után aztán elaludt. Nagyon hiányzott a kedvenc rongyával aludtam!!!! Most megyünk be hozzá!!!!

Orvosok: tulajdonképpen ezen a vonalon indultak el csak a labor eredményei nem mutatták ki. És ezért vesztettünk időt, amiért ennyire ráterjedt a többi részre. (csont, csontvelő) Most már reméljük minden rendbe jön és hamar meggyógyul!!!!!

8 megjegyzés:

Ági írta...

Drága Lynaa!
Sok sok erőt kívánok Nektek és Mirának nagyon szorítok,hogy minél hamarabb meggyógyuljon!

Annus írta...

Nagyon gyors gyógyulást kívánok, remélem, hogy minél hamarabb felépül ebből és futkározni fog!

Timi írta...

Ezt még olvasni is szörnyű volt.
Nagyon gyors gyógyulást kívánok!

fuzes írta...

Lynaa, ma akárhányszor Flórira nézem, mindig eszembe jutott Mírád és úgy fájt a szívem. Legyen vége ennek a szörnyűségnek mihamarabb!
Millió puszi

Kriszti írta...

Anyuka!
Nagyon szomorú és nagyon sajnállak benneteket. Te olyan jó anya vagy és biztosan az erőd sugározni fog.Míra jobban lesz!!!
Sok erőt és minél hamarabb együtt!!

Nojci írta...

istenem, szegény icipici Míra, hogy ennyit kellett szenvednie... de most már meggyógyul és elfelejtitek ezt az egészet!!
nagyon gyors gyógyulást kívánok!! gondolok sokat rátok!

Sly írta...

Otti!
Akkor ezzel vége ugye???Meg fog gyógyulni!?Mit jelent az,hogy az orvosok ezen a vonalon indultak?Akkor amiket vasárnap mondtál az nincs,ugye?!!Hívtalak meg írtam smst is!Gyógyuljon hamar ez a kicsi lány sok gyógypuszi Neki!

Lynaa írta...

Csajok köszi az aggódást hiszem, hogy segít az is, hogy gondoltok ránk! Míra meggyógyul!!!!!!!