My Stick Family from WiddlyTinks.com

Magamról

Saját fotó
Ismerőseim blog-lázban égnek és sikerült megfertőzniük engem is! Nem ígérek semmit, mert 3 gyermek mellett bőven akad elfoglaltságom de igyekszem életünk történéseit lejegyezni!

Gyerekeim

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers

Ünnepek

Easter countdown banner

2010. január 2., szombat

Boldog Új Évet!

Tudom régen írtam de megmondom őszintén sem időm sem kedvem nem volt hozzá. Annyi volt a feladat, hogy a nap végén örültem, hogy ágyba kerülök. (és sajnos az éjszakák sem voltak esemény mentesek) Most igyekszem mindenről beszámolni:
December:


Mikulás;

Az első (második) Mikulás ünnep Mírával! Kora este érkezett hozzánk a Mikulás a gyerekek nagy örömére. Csizmájukba rejtette a finomságokat és a szobában hagyott néhány játékot.Idén virgácsot is hozott a nagyoknak.

Karácsony;
Ez volt az első év amikor az ajándékokat sikerült időben megvásárolni.Nem hagytunk semmit sem az utolsó pillanatra. 23-án sütöttem-főztem (nálunk ezen a napon volt az ünnepi vacsora) és este amikor elaludtak a gyerekek díszítettük fel a fát és csomagoltuk be az ajándékokat. Fél 4-re(reggel) végeztünk így amikor reggel kelni kellett nem voltunk túl pihentek. De a gyerekek öröme feledtette a fáradságunkat. 24-én ebédre mentünk Anyukámhoz, onnan meg Zsolti családjához vacsorára. 25-én a nagyok mentek az Apukájukhoz, 26-án és 27-én vendégségbe mentünk illetve hozzánk jöttek a rokonok.

Szilveszter: Nagyok idén az Apukájuknál töltötték, mi meg a barátainknál buliztunk.

2010-es újdonságok: A nagyok új óvodába fognak járni. Végre nem utazgatunk annyit naponta. Megpróbáljuk a családi békét több fronton is megőrizni!!!! :-)

És most nem túl vidám dolgokról fogok írni;

Míra bölcsődébe jár. Nagyon jól érzi magát és őt is szeretik nagyon. De sajnos a közösségbe járással elkezdődik az inmunrendszer "edzése" is.

Míra betegeskedése 8 héttel ezelőtt kezdődött. Orr folyással, köhögéssel. Hullámzó lázzal. Orvosnál többször és több helyen is jártunk. A tünetek hol megszűntek hol újra elő jöttek. (2nap bölcsi 1hét itthon.) Karácsony előtt újra belázasodott. (40,2) Megint orvos. Szokásos tanácsok (amit tulajdonképpen magamtól is tudtam de hát aggódó szülőként biztos ami biztos az a jó ha látja orvos) de a láz csak nem múlt el és nem is evett-ivott. Így bementünk az ügyeletre. Mível már ilyen hosszú ideje beteg ezért úgy gondolták a kórházban, hogy vérvétel szükséges. Igen ám de a láz és a folyadék hiánya miatt nem tudták rendesen megszúrni. Sorra durrantak el a vénái. Végül sokadik szúrásra (kb 6.ra)sikerült! Eredmény majdnem jó kivéve Crp-t de hazaengedték. (nem adtak semmi gyógyszert) Továbbra sem evett-ivott eleget így 4napig infúziószták. (bejártunk minden nap így nem kellett befeküdni) További vérvételek (szenvedések). Eredmények jók. Igen ám de a gyerek lázas újra. Begyulladt az infúzió helye. Irány újra a kórház (dec 25-én is). Már minden nap odajárunk. Kaptunk krémet és antibiotikumot. Pár nap és a keze meggyógyul de a láz nem szűnik. (38 alá nem megy) Egyszer csak elkezd sántítani majd nem tud lábra állni. Újra kórház. Újabb vizsgálatok. Röntgen, Uh, vérvétel, torok váladék, széklet minta, virus-tesztek, bakterológia. Erős fájdalmai vannak csipőizületi-gyulladástól, kap fájdalom csillapítót (Cataflam) amíg hat addig jó de már ez sem elég. Kap újabb gyógyszereket. Újabb antibiotikumot, mert a Crp megint magas (hullámzik), erősebb fájdalom csillapítót és gyomorvédőt (mert a sok gyógyszer kikezdheti). Még várjuk az eredményeket. Amik eddig megvannak jók de diagnózis nincs. Most úgy tűnik kevés ez a fájdalom csillapító is..... nem tudunk mást csak várni. (láz most nincs)

Félek! Az én vidám szaladó kis hercegnőm most alig tud járni. Ha tehetném átvenném az összes fájdalmat tőle! Az orvosunk tényleg mindent megtett amit lehetett bízunk benne!!! Sajnos ha nem hatnak a gyógyszerek és az eredmények negatívak lesznek (tehát nem találják meg az okát a levett mintákban) újabb szörnyűséges vizsgálatok várnak rá(nk)!

5 megjegyzés:

Csilla írta...

Remélem mielőbb kiderül,hogy mi a baj!
Gyors gyógyulást kívánok,és nagyon sajnálom,hogy fájdalmai vannak a kis Hercegnőnek!

Lynaa írta...

Köszi! Ő az örökmozgó volt, hogy 2napig fel sem kelt az ágyból!!!!!
Várunk az eredményekre lassan elhagyjuk a gyógyszereket akkor kiderűl vissza tér-e a láz.....? Az a gáz, nem tudják mi az ok!

Ági írta...

nagyon szorítok,hogy kiderüljön végre,mi a baj!
Csengének csonthártya gyulladása volt a vesemedence gyuli után,átérzem a bajotokat,ő is csak feküdt,alig bírt menni
gyógypusz!!!

Anita írta...

szegény kicsi Míra!
nagyon szurkolunk, hogy mihamarabb meggyógyuljon!
millió gyógypusi

Bertalan Barnabás blogja írta...

Gyógyuljon meg hamar a kis Hercednőd! én is átérzem, hogy mit érzel....Barni is csak feküdt két-három napon keresztül. REméljük, nem tér vissza a láz! sok sok sok gyógypuszi a kis hajasbabának!!!