My Stick Family from WiddlyTinks.com

Magamról

Saját fotó
Ismerőseim blog-lázban égnek és sikerült megfertőzniük engem is! Nem ígérek semmit, mert 3 gyermek mellett bőven akad elfoglaltságom de igyekszem életünk történéseit lejegyezni!

Gyerekeim

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers

Ünnepek

Easter countdown banner

2010. január 13., szerda

Hírek!

Úgy tűnik elindultunk a gyógyulás felé!

Ma átkerült a sebészetre. Itt ugyan 24órában vele lehet lenni de csak egy széken ülve..ezért váltjuk egymást az Apjával. (3 szoba van egymásba nyitva, szobánként 3-5ágy van) Én vagyok napközben vele ő éjjel. Kapja a gyógyszereket (antibiotikumból 2félét, nyugtató-fájdalom csillapítót)sajnos fájdalmai vannak akkor kicsit hisztis de egész "jól" viseli. Nehéz a mozgatás (és forgatni is kell nehogy felfekvése legyen!)és kicsit fél ha felemeljük a takarót (már megint mit akarunk? olyankor kiabál, hogy "jaj"!).Az evés sem könnyű mivel ülni nem tud ezért pépesíteni kell az ételt illetve a levest szívószálal kapja. De azért evett-ivott!!!!(a pelenkázás is 2emberes feladat)Tegnap még belázasodott de ma már nem volt még hőemelkedése se!(nem akarom elkiabálni, kopp-kopp!)
Van neki betéve egy drén, hogy ürüljön a seb arra is nagyon kell vigyázni.


Mindenhogy nehéz lelkileg, fizikailag de túl éljük valahogy!
Nem haragszom senkire a történtek miatt (arra gondolok, hogy sokára derült ki mi a baj pontosan), mert tényleg mindent megtettek amit csak lehetett! Elsőre is erre gondoltak, hogy amikor begyulladt az infúzió helye a kezén akkor onnan bejutott egy baci ami elvándorolt a csípőjébe. De a laborja gyulladás irányában negatív volt. Baktérium sem tenyészett ki a véréből. Még a tegnapi vérében is a fehér vérsejt száma csak 8000-s. Pedig ilyen súlyos szeptikus állapotban 20000 felett kellene lennie! Hiába derül ki hamarabb, sajnos ugyan ez (műtét)lett volna... Az orvosunknak sokat köszönhetek! Szegényt naponta hívtam, karácsonykor külön miattunk bejött a kórházba. Szilveszterkor is zaklattam. Nagyon lelki ismeretes ember! Most a szabadsága alatt is mindent megtett, hogy jó kezekben legyünk! Köszönjük Bókay doktor !!!






Nagyon köszönöm, hogy gondoltok ránk!!!!

6 megjegyzés:

Anita írta...

jó olvasni, hogy van étvágya Mírának!
továbbra is csak ugyanazt kívánjuk: kitartást, erőt, gyors gyógyulást!

Annus írta...

A Bókay doktor Vandát is nagyon sokszor kezelte..ismerjük jól.
Örülök, hogy jobban van Míra, biztosan hamar fel fog épülni. Még egy kis kitartás!

Ági írta...

Sok sok gyógypuszi Mira babának!!!!
Emlékszel,mit mondtam jó múltkoriban?Csenginek is az infúzió helye gyulladt be,mikor a lábfejébe kapta,nagyon csúnya volt neki és hónapokkal később is nagyon rossz volt a vérképe.Szerencsére nekünk gyógyszerrel sikerült megszüntetni a gyulladást és azóta (kopkopkop) jól van!
Nemsokára Mira baba is szaladni fog!

Zsóka írta...

Nagyon izgulok értetek!
Most már azért jó híreket is hoztál. Sok gyógypuszi Mírának!

Orsi írta...

Folyamatosan rátok gondoltam és vártam az újabb híreket, remélem mihamarabb felépül a kicsilány. Kitartást, úgy örülök nektek!

Nojci írta...

ez bíztató! remélem ilyen gyorsan gyógyul továbbra is a kisasszony! millió gyógypuszi neki! nektek kitartás és sok-sok plusz enerdzsi!
gondolok rátok továbbra is sokat!