My Stick Family from WiddlyTinks.com

Magamról

Saját fotó
Ismerőseim blog-lázban égnek és sikerült megfertőzniük engem is! Nem ígérek semmit, mert 3 gyermek mellett bőven akad elfoglaltságom de igyekszem életünk történéseit lejegyezni!

Gyerekeim

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers

Ünnepek

Easter countdown banner

2010. január 16., szombat

Gondolatok!

Sokat gondolkodunk, hogy hol hibáztunk, hogy ide jutottunk? Ha előbb kérjük az MR-t? Ha a labor eredmények nem vezetnek félre? Borzasztó így látni kicsi Míránkat! Ha...,ha...,ha...stb. Tudom az időt visszaforgatni nem lehet és azt hiszem amit lehetett megtettünk de mégis mi lett a vége?!

Még kb 2hét kórház! Mert vénásan összesen 3hétig kell kapnia az antibiotikumot. Hullák vagyunk, napi kb 5óra alvással nem csoda.Este 21 körül indulok haza akkor jön Zsolti ("munkából"), otthon még teszek-veszek, welnesselek a fürdőszobában (legyen valami emberi kinézetem)és éjfélre sikerül is ágyba kerülni. 5-6 között kelni kell, hogy 8-ra (rohadt BKV sztrájk!) beérjek a kórházba Apukát leváltani. A "család" szétesve... Míra kórház,ikrek az Apjuknál! Van is érte lelkiismeret furdalásom! Milyen Anya vagyok? Nekik is szükségük van rám! Hogy szakadjak 2 felé? A család távolabbi ága mint pl: nagyszülők..... Á inkább nem idegesítem fel magam! A mérlegen így is meglátszik... Főzni már nincs erőm max bekapunk valamit útközben. De a szomszéd barátnőm azért gondolt ránk; este beugrom hozzá finom vinete krémért (amit istenien készít)!

(Nem vagyok anyagias de felháborít, hogy mennyibe kerül ma betegnek lenni......
A parkolás kb 11e.ft- ba van idáig... Hálásak vagyunk :-) 17e. ft idáig... Kaja, pia, egyéb dolgok 25-30e ft idáig.... és még hol a vége?)

Nincsenek megjegyzések: